Πρόσβαση μέσω WebMail

Η Είσοδος μέσω Webmail σας δίνει την δυνατότητα πρόσβασης στον Ακαδημαϊκό σας Λογαριασμό eMail εύκολα και απλά με την χρήση ενός Φυλλομετρητή (π.χ Internet Explorer 11, Edge, Firefox, Chrome, Opera, Safari κ.λ.π).

  1. Η Είσοδος στην Υπηρεσία Edumail μέσω Webmail γίνεται από την ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://edumail.teiwest.gr

  1. Στην αρχική Οθόνη της Υπηρεσίας που θα εμφανισθεί (όπως δείχνει η παρακάτω εικόνα), εισάγετε τα στοιχεία Ακαδημαϊκού Λογαριασμού [(1)Όνομα Χρήστη και (2)Κωδικό] που έχετε στα αντίστοιχα πεδία.

  1. Στο πεδίο με την ονομασία (3)«ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΗΣ» επιλέγετε το τμήμα που ανήκετε. (Η επιλογή αυτή υπάρχει προκειμένου να μην εισάγετε ολόκληρο το Ακαδηαμαϊκό σας email στο πεδίο Όνομα Χρήστη).
  2. Επιλέγεται (4Σύνδεση» για να ολοκληρώσετε.
  3. Εφόσον τα στοιχεία που έχετε εισάγει είναι σωστά θα σας εμφανισθεί το κεντρικό περιβάλλον της εφαρμογής webmail.


(ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Εάν δεν γνωρίζετε ποιο είναι το ακαδημαϊκό σας email χρησιμοποιήστε την βασική έκδοση Webmail και αφού κάνετε είσοδο σε αυτό μπορείτε να δείτε πάνω δεξιά ποιο είναι το ακαδημαϊκό σας email όπως δείχνει και η παρακάτω εικόνα).

Για Τεχνική Υπoστήριξη – Επικοινωνία μέσω της Φόρμας Επικοιωνίας για την Υπηρεσία EduMail πατήστε στην εικόνα που βλέπετε παρακάτω και υπάρχει διαθέσιμη στην σελίδα Εισόδου του Webmail.

Comments are closed.